сряда, 6 ноември 2013 г.

КОРАБЕН ДНЕВНИК

Корабен дневник  на Щастливите коне
Това  е вашият интерактивен, електронен, ежедневник за живота на конете и техните приятели сред хората.  
Рубрики – поздрав на редактора, новини, събития, вашето мнение – рубрика на читателите, от градината и кухнята на Свилето със Свилена. В ролята на ред акт ора Никола. Инструктор по езда.

Първо издание (06.11.13):
Щастие за мен е да участвам в създаването на независима медия за природата и желая на всички радост и творчество през всеки следващ миг . Последно имах щастието да прочета за ЧО – чисто осъзнаване, квантов метод за нещо като мигновена  промяна на състоянието на материята, например- незабавно оздравяване.  Бих искал всички наши читатели днес да се възползват от него за собствено удоволствие и за цялостно повдигане на чистотата на общата ни времева линия тук на планетата Земя. :)  (:

Събитие: новолунието е най-значимото събитие за близките  минали мигове и не на второ място Зорница вече язди в галоп, дълбоко седнала в седлото! Очакваме видео.
И сега в студиото влиза Свилето:
-добър ден, Свилена. Какви са твоите  препоръки за всички, които искат да си купят зеленчуци или плодове през есенният сезон?
- да опознаят производителите си и да станат техни приятели, ако не лично, то с посредници, както използват опита на инициативи  като Хранкооп,  Фермерски пазари, Семка, вече в цялата страна
 -Благодаря на Свилена за компетентното мнение. Искам да използвам медията за популяризиране на каузата за чиста храна и така, вместо да се храните с мощно третираните храни от големите вериги, купете храна от местни производители, които вероятно ще станат ваши приятели! Търсете  Семка,  Хранкооп,  а вече и моловете в Пловдив и Стара загора !!


Няма коментари:

Публикуване на коментар