понеделник, 18 август 2014 г.

Правилата в клуб/купол Happy Horses

Дойде време и за тази публикация. Някои простички правила за гостите ни на купола, които с годините, се установи, е нужно да спазваме. Те са прости, логични и се надяваме всички да ги уважат.


*В купола обикновено има деца. От нас, възрастните те гледат и се учат! Всички се съобразяваме с тях що се отнася до думите, които използваме както и действията, на които те стават свидетели. Желателно е в присъствието им да не се пуши, пие алкохол и използва лош език. Вместо това, ако някой има хоби или умение, което обича, може да го сподели с децата и да стане един от житейските им УЧИТЕЛИ.
*Хора, на средата на полето сме! Нека не оставяме голям отпечатък върху околната среда. До тук камионът за боклук не идва. Важно е да пазим чисто навсякъде. Всички органични отпадъци се събират за компостиране. Хартиените отпадъци стават за подпалки през зимата. Стъклени и пластмасови бутилки се събират за повторно използване. Опаковки и всичко останало се събира в боклука и се изнася към контейнерите в града, за което отговорност носят всички. Във всяка от тоалетните има кошче- за абсолютно всички отпадъци - иначе се запушва помпата и …… !
*В къщата приготвяме храната си и отглеждаме деца, а откъм конюшнята и полето е лесно да се разнася прах и мръсотия. Нека всички се събуваме и бъдем отговорни за чистотата наоколо. *Молим третирайте купола като свой дом- чувствайте се като в такъв и го обгрижвайте и пазете също като такъв.
Благодаря ви. Наистина ценим вашето внимание и отговорност! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар