вторник, 17 май 2016 г.

КУРС ПО КОННА ЕЗДА ЗА АКТЬОРИ


На мода отново са историческите филми- бъдете готови за следващия кастинг!
Прибавете това важно умение към CV-то си!


Имението на Щастливите Kоне е гордо да ви представи специално разработената си програма за езда пред камера за начинаещи и напреднали!

Ездата винаги е била ключово умение за един актьор и да го притежаваш днес, с обновената популярност на исторически филми и сериали, е по-важно от всякога. Да бъдеш уверен на коня и компетентен ездач, ще удвои шанса ти на кастинг, защото не е достатъчно просто да  кажеш, че си яздил, в днешните кастинги са въведени прослушванията с коне и ще очакват от теб и да го докажеш!

-Месечен курс (8 двучасови занимания в рамките на един месец) 350  лв. 
-5 дневен интензивен курс* – 550 лв. (включва настаняване в бунгало, закуска, обяд, вечеря и двуразни ездови занимания )

Доведи колега актьор и двамата получавате 5% отстъпка!
За група от три до пет човека- 10% отстъпка!

*В интензивния 5 дневен курс ще ви предоставим възможност за настаняване в близост до базата. Това ще ви даде възможност да сте в близост до конете, където най-добре ще се научите да се грижите за тях и да прекарвате по-голямата част от деня в седлото, за да придобиете уменията, необходими за езда пред камера! 

Наличните съоръжения позволяват работа от ръка, изработване на седеж в кръгъл манеж, езда по природна пътека и богат избор на коне, за да отговарят напълно на нуждите, както на начинаещите така и на по-напредналите.

Ако вече сте се качвали на кон, това е една отлична възможност за подобряване на вашите ездови умения и знания за конете, ако сте абсолютно начинаещи- да добиете представа за основите на ездата и психиката на коня, така че да се справите успешно на снимачната площадка.


По желание, в края на курса ще получите възможността да се заснемат кадри от ездата ви за вашия showreel.

снимка: horsefund.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар